Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε καλή άμυνα»

Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε καλή άμυνα»

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά τη σπουδαία νίκη του Κολοσσού επί του Άρη

Ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε με σκορ 74-68 εκτός έδρας τον Άρη και αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, στην καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του.

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και στο πώς ο Κολοσσός θα κερδίσει τη συμμετοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Παπαθεοδώρου:

«Παίξαμε σήμερα χωρίς τον Γιαννόπουλο, τον Μπιλλή και τον Σταρκς. Είναι μία μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημά του. Είχαμε καλή άμυνα. Εμείς προχωράμε και κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Σίγουρα, θέλουμε να είμαστε στο Final 8, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα.

Είναι προνόμιο να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο και μακάρι να υπάρξουν κι άλλα, γιατί έτσι θα κάνει βήματα προόδου το ελληνικό μπάσκετ.

Είχαμε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ελέγχοντας ορισμένα πράγματα αμυντικά και ξέροντας τα πλεονεκτήματα του Άρη, ενώ επιθετικά θα έλεγα ότι παίξαμε έξυπνα. Βρήκαμε καθαρές φάσεις και, παρότι χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια, καταφέραμε φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Για την εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη, είπε: «Για μας ήταν ‘κλειδί’ η εμφάνιση του Δημήτρη και στις δύο πλευρές του παρκέ, γιατί αμυντικά ανέλαβε το μαρκάρισμα του Τολιόπουλου, ο οποίος είναι εξαιρετική κατάσταση. Ο τρόπος που οργάνωσε, αλλά και εκτέλεσε στην επίθεση ήταν το στοιχείο–‘κλειδί’ για μας, ομοίως και οι αποφάσεις που πήρε. Ωστόσο, κι άλλα παιχνίδια έκαναν πολύ καλό παιχνίδι γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη στο Παλέ αν δεν παίξουν πολλοί παίκτες σε υψηλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ