Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Γουόλτερς

Ο Νέιτ Γουόλτερς ακολούθησε μέρος της σημερινής (28/12) προπόνησης του Παναθηναϊκού και «τρέχει» για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (30/12).

Θετικά είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τον Νέιτ Γουόλτερς και τον τραυματισμό του, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό (30/12).

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» είχε υποστεί διάστρεμμα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πατρών για το πρωτάθλημα και άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα καταφέρει τελικά να είναι έτοιμος για το ματς της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τον Ντόρσεϊ: «Αυτή η ομάδα καταθέτει άμεσα επίσημη πρόταση»

Την Τετάρτη (28/12) ο Γουόλτερς ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης του Ντέγιαν Ράντονιτς και υπάρχει πλέον μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα μπορέσει τελικά να είναι διαθέσιμος για τον Μαυροβούνιο τεχνικό και να ενισχύσει την ομάδα του στο ντέρμπι «αιωνίων».

Από εκεί και πέρα ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που επίσης ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα, προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ