Τι είπε ο Ράντονιτς για τον Αγραβάνη και τους Τόμας, Πονίτκα

Τι είπε ο Ράντονιτς για τον Αγραβάνη και τους Τόμας, Πονίτκα

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το αυριανό (10/2) ματς με την Βαλένθια και στάθηκε στους Τόμας, Αγραβάνη και Πονίτκα

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό (10/2) ματς του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός στάθηκε στους Τόμας, Αγραβάνη, αλλά και στον Πονίτκα και σχολίασε όσα περιμένει να δει από τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση απέναντι στις «νυχτερίδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Βαλένθια παίζει πολύ καλά φέτος στην Ευρωλίγκα. Έχουν πέντε εκτός έδρας νίκες μεταξύ των οποίων κάποιες μεγάλες νίκες ενάντια στον Ολυμπιακό και την Εφές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε από την αρχή με μεγάλη ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η τρανζίσιον άμυνά μας θα είναι επίσης σημαντική, η άμυνα στο ένας με έναν αλλά και να κατεβάσουμε τα ποσοστά τους, έχουν 82,5 πόντους κατά μ.ο. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και φυσικά στην επίθεση να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε μέσα στον αγώνα και να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σταθεροί σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού», προτού προσθέσει για τους Ματ Τόμας, Δημήτρη Αγραβάνη και Ματέους Πονίτκα:

«Όσο για τους αθλητές, ο Ματ έχει κάνει 3 προπονήσεις μαζί μας, αύριο θα κάνει άλλη μια, και ο Αγραβάνης χθες προπονήθηκε πρώτη φορά με την ομάδα και θα δούμε μετά τη σημερινή προπόνηση. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει σε ότι χρειαζόμαστε για να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε. Θα δούμε για τον Πονίτκα, δεν έκανε προπόνηση 5 εναντίον 5, έχουμε άλλη μια προπόνηση σήμερα, και θα δούμε πως είναι. Η κατάσταση είναι αυτή, δεν προπονήθηκε, θα δούμε και σήμερα, αλλά έτσι έχει η κατάσταση με τον Πονίτκα».

Σε ερώτηση αναφορικά με τους πολλούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός είπε: «Πρώτα απ’ όλα ο στόχος είναι να κάνουμε τα πάντα για το επόμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα. Τις επόμενες μέρες θα το σκεφτούμε αυτό. Έχουμε κάποιους νεαρούς αθλητές, κάποιους που δεν υπολογίζονται, θα τα δούμε αυτά προσεχώς».

Για τον Τόμας, σημείωσε: «Ευελπιστώ ότι θα μας φέρει ό,τι χρειαζόμαστε. Όμως μετά από μόλις 2-3 προπονήσεις και αύριο το πρώτο του παιχνίδι, χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως με την ομάδα. Η πρώτη εντύπωση πάντως είναι πολύ θετική. Δεν μπορεί να είναι στο 100%, αλλά κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για φτάσει εκεί το συντομότερο δυνατό».

Τέλος, σχετικά με το τι περιμένει να δει από την ομάδα του: «Το πρώτο ημίχρονο στη Μαδρίτη ήταν πολύ κακό. Μας στοίχισε και ένα κακό 7λεπτο με τη Μπασκόνια. Ελπίζω να είμαστε πιο σταθεροί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί παίζουν πολύ καλά. Να είμαστε έτοιμοι από την αρχή να τα δώσουμε όλα, να έχουμε ενέργεια, συγκέντρωση και να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη ευθύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ