Παναθηναϊκός: «Ζέσταμα» εν όψει Κυπέλλου με Προμηθέα

Παναθηναϊκός: «Ζέσταμα» εν όψει Κυπέλλου με Προμηθέα

Οι πράσινοι ψάχνουν μια καλή εκκίνηση στην εβδομάδα που περιλαμβάνει την δοκιμασία στο Final-8

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα μπαίνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει απόψε (7.15μμ ΕΡΤ3) τον Προμηθέα στον αγώνα που κλείνει την 16η αγωνιστική της Basket League. Οι πράσινοι θέλουν νίκη και καλή εμφάνιση πριν ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για το Final 8 του Κυπέλλου, που ξεκινάει στις 16 Φλεβάρη.

Διαβάστε επίσης: «Τρόμος» και στους book από τον Ολυμπιακό!

Η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα μετά τη νέα ήττα στην Ευρωλίγκα, αυτή την φορά από την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ με τον Ράντονιτς να είναι στη χειρότερη θέση που βρέθηκε ποτέ από την μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό και να ξέρει πως το Κύπελλο και για αυτόν είναι η τελευταία ευκαιρία.

Οι Πατρινοί, από την άλλη, μετρούν 6 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουν να δείξουν και στο ΟΑΚΑ πως είναι ικανοί για σημαντικά πράγματα φέτος διεκδικώντας την είσοδο στην 4αδα της Basket League.

Τα πράγματα για τον ΠΑΟ θα είναι ακόμη πιο δύσκολα καθώς για άλλο ένα ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Παπαγιάννη που «τρέχει» για το Κύπελλο ενώ θα φανεί αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Πονίτκα και Γουόλτερς που ακολούθησαν χθες (12/2) μέρος του κανονικού προγράμματος και ίσως να προφυλαχθούν ενόψει Final 8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ