Γιώργος Μπαρτζώκας: Έπιασε Ίβκοβιτς και Ιωαννίδη σε τίτλους στον Ολυμπιακό

Γιώργος Μπαρτζώκας: Έπιασε Ίβκοβιτς και Ιωαννίδη σε τίτλους στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βάζει πλώρη για να γίνει ο κόουτς με τους περισσότερους τίτλους στον Ολυμπιακό.

Ιστορική η χθεσινή βραδιά και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Τον Έλληνα τεχνικό που οδήγησε για δεύτερη σεζόν στη σειρά τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν ο έκτος τίτλος του σπουδαίου τεχνικό σε φόντο Ερυθρόλευκο. Του μοναδικού που έχει κερδίσει όλες τις διοργανώσεις στο μεγάλο λιμάνι. Διηπειρωτικό, Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα, κύπελλο (2), Σούπερ Καπ.

Έξι πλέον οι τίτλοι του, όσοι και του Γιάννη Ιωαννίδη (5 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο), αλλά και του Ντούσαν Ίβκοβιτς (2 Ευρωλίγκες, 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα) με τους οποίους συγκατοικεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Διαβάστε επίσης: Ντου της ΑΕΚ σε Λουτσέσκου: Φωνάζει ο κλέφτης…

Εκείνης με τους προπονητές που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Στη λίστα με τους τροπαιούχους συναντά κανείς επίσης τα ονόματα του Κώστα Μουρούζη (πρωτάθλημα, 2 κύπελλα), του Γιάννη Σφαιρόπουλο (2 πρωταθλήματα), του Γιάννη Σπανουδάκη (2 πρωταθλήματα), του Φαίδωνα Ματθαίου (πρωτάθλημα, κύπελλο), του Παναγιώτη Γιαννάκη (κύπελλο), του Λευτέρη Σούμποτιτς (κύπελλο) και του Γιώργου Μπαρλά (κύπελλο).

Και δεν είναι μόνο αυτό για τον… «coach B». Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» συμπλήρωσε στον τελικό 301 επίσημα παιχνίδια καριέρας στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας αφήσει πίσω του τους προαναφερθέντες Γιάννη Ιωαννίδη (297 αγώνες) και Ντούντα Ίβκοβιτς (298).

Αναλυτικά οι αγώνες του Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού:

117 αγώνες Πρωταθλήματος Ελλάδας (107 νίκες-10 ήττες)
166 αγώνες Ευρωλίγκας (103 νίκες-63 ήττες)
14 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας (11 νίκες-3 ήττες)
2 αγώνες Super Cup (2 νίκες)
2 αγώνες Διηπειρωτικού Κυπέλλου (2 νίκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ