Κώστας Παπανικολάου: Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω!

Κώστας Παπανικολάου: Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω!

Ο Κώστας Παπανικολάου, έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία με 2000+ πόντους και 1000+ ριμπάουντ στο Πρωτάθλημα Ελλάδος( Basketleague).

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού στην παρθενική του σεζόν ως αρχηγός στην ομάδα του Πειραιά.
Με ήθος, με αρχηγική παρουσία και με εξαιρετική προσφορά και ποιότητα εντός παρκέ.

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει την παράδοση, μετά τους Πρίντεζη και Σπανούλη ηγείται της υπέροχης ομάδας του Πειραιά, στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει ξανά την Ευρωλίγκα. Και μετά το ματς με το Λαύριο, πέτυχε ακόμη ένα ρεκόρ. Έγινε για τον Ολυμπιακό ο τρίτος παίκτης με +2000 πόντους και +1000 ριμπάουντ!
Διαβάστε επίσης: Φορτούνη για βασικό σκέφτεται ο Πογέτ ενόψει Γιβραλτάρ

Ο Κώστας Παπανικολάου διανύει την πιο ώριμη και πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Οι αριθμοί του αρχηγού «μιλούν» από μόνοι τους!

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο του στη φετινή Basket League και εκείνο που έχει στην ιστορία των αγώνων του με το Λαύριο Megabolt. Μέσα από αυτό το παιχνίδι ξεπήδησαν κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα με πιο ξεχωριστό αυτό του Κώστα Παπανικολάου.

Εννιά μέρες από το παιχνίδι με τον Προμηθέα μέσα από το οποίο έγινε ο 5ος στην ιστορία της ομάδας στην Basket League που έφτασε στους 2.000 πόντους, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μέσα από τον αγώνα με το Λαύριο Megabolt έγινε ο και ο 5ος που έφτασε και στα 1.000 ριμπάουντ.

Ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε σε αυτό το «ερυθρόλευκο» milestone μέσα από τη 267η εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Το επίτευγμα του γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό αν συνδυαστεί με εκείνο των 2.000 πόντων αφού σε αυτόν έφτασαν μόνο δύο παίκτες του Ολυμπιακού: Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ντράγκαν Τάρλατς.

Η συγκεκριμένη λίστα λοιπόν βρήκε και τρίτο μέλος…
Γιώργος Πρίντεζης 3.380 πόντοι – 1.428 ριμπάουντ
Ντράγκαν Τάρλατς 2.503 πόντοι – 1.685 ριμπάουντ
Κώστας Παπανικολάου 2.019 πόντοι – 1.004 ριμπάουντ
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξάλλου, με την τάπα που έκανε στο ματς του Λαυρίου, «έπιασε» στις 95 και στην 4η θέση της ιστορικής λίστας των «ερυθρόλευκων» στην Basket League τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ