Αποκάλυψη από τον Γιαννακόπουλο: «Κλείσαμε και άλλον…»

Αποκάλυψη από τον Γιαννακόπουλο: «Κλείσαμε και άλλον…»

Τι αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σε live στο Instagram.

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανεβάζει το «πράσινο» μπάτζετ στα 13 εκατ. ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει την ικανότητα να κοιτάξει στα μάτια τα μεγαθήρια της Ευρώπης και θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και να σπάσει την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία.

Διαβάστε επίσης: Επανέφερε το DNA του ανίκητου

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με τους υποψηφίους στόχους, με τον αθλητικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Σάνι Μπετσίροβιτς, να βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με παίκτες, για να τους «κλείσει» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνοντας live στο Instagram αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έκλεισε έναν ακόμα παίκτη για την επόμενη σεζόν! «Θα το πω στους 2.500 που είμαστε μέσα. Κλείσαμε κι άλλον σήμερα. Step 5 done. Είναι step 5 όνομα και πράγμα», ανέφερε.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που «έκλεισε», παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους φίλους του Τριφυλλιού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ