Γιασικεβίτσιους: «Τελείως διαφορετικός ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή»

Γιασικεβίτσιους: «Τελείως διαφορετικός ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή»

Άλλη ομάδα είναι με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Με πολύ καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τους «πράσινους» (23/3, 20:30) για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Λιθουανός προπονητής χαρακτήρισε άλλη ομάδα και εμφανώς βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό μετά την αλλαγή στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Επανέφερε το DNA του ανίκητου

Όσα είπε ο Σάρας:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι τελείως διαφορετικός μετά την αλλαγή προπονητή και πρέπει να δείξουμε σεβασμό απέναντι σε αυτή την αλλαγή εικόνας του. Ο νέος προπονητής έχει δώσει ρόλο σε παίκτες ομάδας, όπως ο Τόμας, ο Γκριγκόνις και ο Μαντζούκας. Παίζει πιο πολύ σαν ομάδα, αμύνεται καλύτερα και πιέζει πολύ στην μπάλα. Παίρνει αποτελέσματα και έχει κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, ενώ έφτασε κοντά και στο να νικήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ούτως ή άλλως στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα, αλλά πρέπει σε κάθε περίπτωση να σεβαστούμε την αναμόρφωση της εικόνας του Παναθηναϊκού».

Για το ότι με νίκη η Μπαρτσλεόνα προκρίνεται και μαθηματικά στα playoffs: «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά πιστεύω πως ούτως ή άλλως θα προκριθούμε στα playoffs. Όμως οι προκλήσεις για μας είναι πολύ μεγαλύτερες. Το ζητούμενο πλέον για μας είναι να συνεχίσουμε να νικάμε και να βελτιωνόμαστε. Αυτό που μετρά είναι πώς θα είμαστε εμείς. Ο αντίπαλός μας στα playoffs θα είναι σίγουρα κάποια σοβαρή ομάδα και όποια μπει στην οκτάδα θα είναι ανταγωνιστική».

Για το αν έχει κάνει επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχουμε πει να μιλήσουμε ξανά στο τέλος της σεζόν. Μετά θα δούμε αν θα μιλήσουμε ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ