Πρόστιμο 1.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο 1.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με 1.500 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Παναθηναϊκό, για όσα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή (19/03).

Η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή:

Διαβάστε επίσης: Ποιοι θα δουν τον Μπένετ: Ποιοι θα παραστούν στη συνάντηση της Δευτέρας – Τι προκύπτει ως τώρα από την Big 4

«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για χρήση λέιζερ και β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 19-3-2023 και

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν την έναρξη του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ