Αντίδραση του Παναθηναϊκού στην Ελληνοποίηση του Γουόκαπ

Αντίδραση του Παναθηναϊκού στην Ελληνοποίηση του Γουόκαπ

Τι ανέφερε με ανάρτησή του στο Instagram o υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού έφερε η είδηση πως ο Τόμας Γουόκαπ βρίσκεται μια ανάσα από το να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα που θα του επιτρέψει να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, με σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε πως είναι άλλη μία… επιτυχία της διοίκησης Λιόλιου για το ελληνικό μπάσκετ.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κοντού:

«Σε 19 μήνες Έλληνας την ίδια ώρα που άλλοι παλεύουν για χρόνια να πάρουν το διαβατήριο της χώρας που φοιτούν στα σχολεία της, κρατάνε τη σημαία της και αναπνέουν από μωρά τον αέρα της.

Με ένα τηλέφωνο και ένα κωλόχαρτο για κάποιον που απάντησε «είμαι Αμερικανός» όλα γίνονται. Άλλη μια επιτυχία της διοίκησης Λιόλιου για το ελληνικό μπάσκετ».

Δόθηκε επίσης στη δημοσιότητα και η επίσημη θέση της πράσινης ΚΑΕ π0υ κινήθηκε σε ίδιο μήκος κύματος και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ακολουθήσει ποτέ τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού που πλήττουν ανεπανόρθωτα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν πρόκειται να ζητήσει την ελληνοποίηση δικών της ξένων αθλητών, ούτε θα μπει στη διαδικασία να ζητήσει να παίξουν περισσότεροι ξένοι και λιγότεροι Έλληνες αθλητές στο πρωτάθλημα. Διότι είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που πρεσβεύει παντού τα ελληνικά ιδεώδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ