Ουίλτζερ : Η αντίδραση του κόσμου για το μπάνιο του, πήρε θέση η κοπέλα του

Ουίλτζερ : Η αντίδραση του κόσμου για το μπάνιο του, πήρε θέση η κοπέλα του

Εκμεταλλευόμενος το ρεπό του, ο Κάιλ Ουίλτζερ πήγε για μπάνιο μαζί με τον Τζαμέλ ΜακΛίν, γεγονός που δεν άρεσε σε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού, με την κοπέλα του να ανοίγει διάλογο με έναν από αυτούς.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους συμπαίκτες του και σε εκείνον. Πήρε τον Τζαμέλ ΜακΛίν και πήγαν για μπάνιο προκειμένου να δροσιστούν από τις ζεστές τελευταίες μέρες. Μάλιστα, ο 25χρονος παίκτης του Ολυμπιακού ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε σε μερίδα του κόσμου των ερυθρόλευκων και κάτω από τη φωτογραφία υπήρξαν διαφορετικές αντιδράσεις στα σχόλια. Μάλιστα, η κοπέλα του Καναδού πάουερ φόργουορτν, Τσαρντάι Χαντ, άνοιξε διάλογο με έναν από αυτούς που κατέκριναν την κίνηση του παίκτη, απορρημένη για τις αντιδράσεις.

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει παιδιά. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γ@@ τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ώρα για μπάνια και διακοπές», ήταν το σχόλιο. «Μια βόλτα 3 ωρών με το σκάφος σε ΡΕΠΟ δεν θεωρείται διακοπές. Μπορούν ακόμα να ζήσουν τη ζωή τους σε ένα ρεπό που άξιζαν. Ευχαριστούμε για την γνώμη σου πάντως», η αντίδραση της κοπέλας του Ουίλτζερ, με τον φίλο της ομάδας να απαντάει: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο απαιτητικοί στον κόσμο και ο εγωισμός και η περηφάνια μας έχουν πληγεί μετά τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις. Ξέρω πως όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κάνουν την δουλειά τους, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Οι παίκτες πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να μην προκαλούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ευχαριστώ για την απάντησή σου επίσης».

Όμως, οι εκατέρωθεν απαντήσεις δεν τελείωσαν εκεί, με την κοπέλα του Ουίλτζερ να γράφει επίσης: «Έχεις δίκιο. Πρέπει να κάθονται και να κοιτούν ένα τοίχο όλη μέρα αντί να έχουν ζωή και έξω από το μπάσκετ επειδή αυτό είναι «ασεβές» για τους οπαδούς. Προπονούνται και… λιώνουν κάθε ημέρα για τους οπαδούς και την ομάδα τους, προς Θεού να μην έχουν μια χαλαρή ημέρα σε διήμερο ρεπό. Μέχρι να γίνεις επαγγελματίας και να περάσεις από αυτό, δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αυτοί οι τύποι περνούν περισσότερα από όσα θα δεις ποτέ. Αγαπούν τους φιλάθλους τους, μην το μπερδεύεις αυτό».

Η απάντηση του φιλάθλου: «Πιθανόν δεν κατάλαβες γιατί τα έγραψα όλα αυτά. Δεν με νοιάζει και δεν έχω πρόβλημα αν οι παίκτες πάνε για μπάνιο ή για βόλτα με το σκάφος στο ρεπό τους. Αλλά μην το δημοσιοποιείς στο ινσταγραμ λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας. Δυστυχώς, δεν ξέρετε τι σημαίνει ο Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ