Σπανούλης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί αντέδρασαν σαν παλικάρια»

Σπανούλης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί αντέδρασαν σαν παλικάρια»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά τη βαριά ήττα στο πρώτο ματς από τον Παναθηναϊκό και κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στους ημιτελικούς.

Το Περιστέρι διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Basket League και ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του και την αντίδραση που έβγαλαν στο σημερινό παιχνίδι, μετά τη βαριά ήττα του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 1-0: «Καθάρισε» Άρσεναλ και παραμονή η ομάδα του Κούπερ

Όσα είπε ο Σπανούλης:

«Παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Χάσαμε 44 πόντους στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα κερδίσαμε 15 πόντους. Είναι μια διαφορά συνολικά 59 πόντων που καλύψαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και αποδείξαμε ότι δεν είμαστε τυχαία εδώ. Πάντα αντιδρούμε μετά από μία ήττα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί αντέδρασαν σαν παλικάρια.

Κάναμε μια μαγική χρονιά για μια καινούρια ομάδα. Ανεβάζουμε τον πήχη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, εμείς είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε και να δώσουμε την ψυχή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ