Συνεχίζουν μαζί Άρης και Καστρίτης

Συνεχίζουν μαζί Άρης και Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης τα βρήκε σε όλα με τον Άρη και θα συνεχίσει να προπονεί τους κιτρινόμαυρους και τη νέα σεζόν στην Basket League,

Ένα σημαντικό μέτωπο για τον Άρη έκλεισε ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League και δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή, αφού ο Γιάννης Καστρίτης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων και τη νέα σεζόν.

Είχαν προηγηθεί προκαταρκτικές συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ σήμερα (25/5) επετεύχθη το deal, αφού τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν.

Διαβάστε επίσης: Τα… είδε όλα ο Πινέδα με τους φίλους της ΑΕΚ: «Είναι 04:46 και μας περιμένουν» (vids)

Στη συνάντηση εκτός του Καστρίτη, έδωσαν το παρών και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, μαζί με τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας του Άρη με τον 41χρονο προπονητή. Αμέσως μετά ο Καστρίτης με τους συνεργάτες του θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με την άνεση ενός μεγαλύτερου μπάτζετ, ενόψει και της πιθανής συμμετοχής του Άρη στην Ευρώπη και το Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ