Επιστρέφει σε… ελληνικούς ρυθμούς για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει σε… ελληνικούς ρυθμούς για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για το Game 2 των ημιτελικών της Basket League.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πλέον πίσω του το Final Four της Euroleague και στρέφει το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες διοργανώσεις όπου θα διεκδικήσει τον τελευταίο τίτλο της σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όπου θα φιλοξενηθούν από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Game 2 (25/5, 19:05) των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Basket League.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν κάνει το 1-0 στη σειρά μετά τη νίκη τους με σκορ 83-65 στο ΣΕΦ. Σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος του βορρά ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Στα αγωνιστικά, ο Φώτης Τακιανός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όμως η ομάδα του είναι χωρίς αγωνιστικό ρυθμό εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, έχοντας παίξει ένα ματς τις τελευταίες 25 μέρες. Πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ρυθμός.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο, που αποκόμισε στον αγώνα με τη Μονακό, και ακολουθεί συντηρητική αγωγή. Φυσικά εκτός είναι και ο Αϊζάια Κάνααν που βρίσκεται εκτός λίστας των ξένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ