Ο Μιλουτίνοφ, η άφιξη στην Ελλάδα και οι τελικοί

Ο Μιλουτίνοφ, η άφιξη στην Ελλάδα και οι τελικοί

Τι σημαίνει η άφιξη του Μιλουτίνοφ στην Ελλάδα για τις συζητήσεις του Σέρβου ψηλού με τον Ολυμπιακό και πότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται προ των πυλών των τελικών της Basket League, με τη σειρά με τον ΠΑΟΚ να είναι στο 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» και την ομάδα του Μπαρτζώκα να υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς την Κυριακή στο ΣΕΦ για να ολοκληρώσει την «σκούπα».

Μοναδικός στόχος των Πειραιωτών τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, για να κλείσει ο Ολυμπιακός τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας πάρει όλους τους εν Ελλάδι τίτλους, με την ήττα του στον τελικό της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το μοναδικό ψεγάδι στην εξαιρετική χρονιά του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Η πιο «εύκολη», η πιο ΜΕΓΑΛΗ νίκη!

Όπως είναι λογικό όμως, με τη σεζόν να φτάνει στο τέλος της, οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν ξεκινήσει, έστω και αθόρυβα, να κινούνται για την επόμενη ημέρα και τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ, είναι αυτό που έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία 24ωρα και συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, μιας και το συμβόλαιο του Σέρβου ψηλού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώθηκε και πλέον θα μπορεί να είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην Euroleague και το κορυφαίο επίπεδο.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (26/05) ο Σέρβος «γίγαντας» έκανε μία ανάρτηση στα social media δείχνοντας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα. Ο «Μιλού» έχει τεράστια αγάπη για τη χώρα μας και τη ζωή, διατηρεί αρκετές φιλικές σχέσεις από όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και έχει και δικό του σπίτι στην Αθήνα. Η παρουσία του λοιπόν στην Ελλάδα δεν είναι από μόνη της κάτι το ξεχωριστό. Τα δεδομένα επίσης όσον αφορά την πιθανή επιστροφή του στο λιμάνι είναι συγκεκριμένα.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». Θα μπορούσε ήδη να έχει δεχτεί την εξαιρετική πρόταση της Βίρτους Μπολόνια και να έχει τελειώσει η ιστορία, όμως εκείνος είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Ολυμπιακό. Με δεδομένο ότι ο Τζέολ Μπολομπόι δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα (η περίπτωση του Μπλακ δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα), οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον Μιλουτίνοφ ένα συμβόλαιο με λίγα περισσότερα χρήματα και ο Σέρβος θα συμφωνήσει να επιστρέψει στην ομάδα.

Όπως και να έχει οι τελικές αποφάσεις για τον Μιλουτίνοφ αλλά και για τον γενικότερο σχεδιασμό του ρόστερ θα παρθούν μετά την ολοκλήρωση των τελικών. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να πανηγυρίσει πρώτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να γίνουν οι όποιες συζητήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ