«Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κρατήσει τον Κάνααν»

«Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κρατήσει τον Κάνααν»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Αϊζάια Κάνααν και να κρατήσει τον Αμερικανό για ακόμα έναν χρόνο.

Η σεζόν για τον Αϊζάια Κάνααν στον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο Αμερικανός έχει μείνει εκτός λίστας ξένων της Basket League και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έκανε ένα πολύ καλό κλείσιμο στη σεζόν και με τις εμφανίσεις του στα playoffs της Euroleague αλλά και στο Final 4 «κέρδισε» αρκετούς πόντους, ενώ ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό με τον οποίο όπως έχει δηλώσει θέλει να φτάσει ως την κατάκτηση της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» για Αλμέιδα και Πινέδα – Τι αποκαλύπτουν στο Μεξικό…

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να κάνει χρήση της οψιόν στο συμβόλαιο του Κάνααν (1+1) και να τον κρατήσει στο λιμάνι και την επόμενη σεζόν, με τον Αντρεάνι να αναφέρει ότι η επισημοποίηση θα γίνει μετά το τέλος των τελικών της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ