«Βόμβες» για Αλμέιδα και Πινέδα – Τι αποκαλύπτουν στο Μεξικό…

«Βόμβες» για Αλμέιδα και Πινέδα – Τι αποκαλύπτουν στο Μεξικό…

Χαμός από δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Ματίας Αλμέιδα και τον Ορμπελίν Πινέδα. Τι λένε για το μέλλον τους και την ΑΕΚ.

H μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και στο Μεξικό τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και του Ορμπελίν Πινέδα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, αλλά και του Κυπέλλου και κυρίως η εικόνα της Ένωσης, έχει αναγκάσει τους Αζτέκους να βάλουν για τα καλά στο μάτι τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει από το Μεξικό.

Αν και ο ίδιος ο Αλμέιδα, έχει φροντίσει να κλείσει την πόρτα σε όλους μετά τον τελικό του Κυπέλλου και η Ένωση έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2028 με ρήτρα στα 10 εκατ. ευρώ, τα δημοσιεύματα συνεχίζονται και μάλιστα είναι και ιδιαίτερα προχωρημένα.

Συγκεκριμένα, η Αμέρικα φέρεται να είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει τον Αλμέιδα και έχει διάθεση να ρίξει στο τραπέζι «τρελά» λεφτά για να τον πείσει.

Μάλιστα, αναφέρεται πως το ποσό «θα αγγίξει τα τρία εκατ. ευρώ ετησίως για να τον πείσει να αφήσει την ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα για να επιστρέψει στο Μεξικό».

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν ο Αλμέιδα αποδεχθεί την πρόταση, τότε η Αμέρικα θα κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει ο «Pelado» στο Μεξικό μαζί με τον Ορμπελίν Πινέδα». Οι δύο τους έχουν εξαιρετική σχέση, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και τον θέλει μαζί του όπου πηγαίνει ο Αργεντινός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ