Επιστρέφει και κρίνεται από τον Αταμάν ο Χουγκάζ

Επιστρέφει και κρίνεται από τον Αταμάν ο Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό όπου και θα αξιολογηθεί από τον Εργκίν Αταμάν ενόψει της νέας σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει και επίσημα η «εποχή Αταμάν», με τον Τούρκο προπονητή να έχει σηκώσει τα μανίκια καθώς εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, είναι σημαντική και η αξιολόγηση των παικτών που ήδη ανήκουν στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιστροφή του Νίκου Χουγκάζ. Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου και ανήκει και αναμένεται να τεθεί στη κρίση του Αταμάν για το αν έχει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα: Η… ανάγκη της Θέλτα «σπρώχνει» τον Πινέδα στην ΑΕΚ

Ενός ρόστερ που σίγουρα θέλει να έχει έναν ικανό αριθμό Ελλήνων, τόσο πρώτης γραμμής όσο και ρολίστες καθώς είναι ένα μεγάλο στοίχημα η δημιουργία ενός ελληνικού κορμού που τόσο έχει λείψει από τους πράσινους τα τελευταία χρόνια.

Ο Χουγκάζ ανήκει από το 2021 στον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέχρι τον Γενάρη αγωνίστηκε για τους πράσινους σε 8 αναμετρήσεις της Basket League (6.55′ ανά ματς και 2 πόντοι μ.ο), ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν τον βρήκε στο Περιστέρι όπου κατέγραψε 9 συμμετοχές (15.50′ ανά ματς και 5.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μ.ο ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ