Μολυβδάς : «Στόχος η συνεχής βελτίωση της ομάδας»

Μολυβδάς : «Στόχος η συνεχής βελτίωση της ομάδας»

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το αυριανό ματς με το Ρέθυμνο.

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (09/05, 6 μ. μ.) το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Μιλώντας στο arisbc.gr, ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάσης Μολυβδάς αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι.

«Καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα με το Ρέθυμνο είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Η αλλαγή στη θέση του πλέι μέικερ και η αντικατάσταση του Armstead με τον Hickey καθιστά το Ρέθυμνο ακόμη πιο επικίνδυνο στο παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο, καθώς κύριο χαρακτηριστικό του νέου πόιντ γκαρντ του αντιπάλου μας είναι η ταχύτητα. Παράλληλα ο Stefan Moody αποτελεί έναν από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του πρωταθλήματος με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα στο ανοικτό γήπεδο, αλλά και στο ένας εναντίον ενός στο μισό γήπεδο.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μην δώσουμε στους αντιπάλους μας τη δυνατότητα να πετύχουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Επίσης είναι πολύ σημαντική η συγκέντρωση μας στην ατομική άμυνα, αφού πολλές φορές κυρίως ο Moody προσπαθεί να επιτεθεί έξω από το σύστημα της ομάδας.

Ένα ακόμη βασικό όπλο της ομάδας του Ρεθύμνου είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι ο κύριος εκφραστής όλων των off screen παιχνιδιών με πολύ μεγάλη ταχύτητα και πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που θα κληθούν να τον αντιμετωπίσουν θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να μην του δώσουν τη δυνατότητα να βρει τον ελάχιστο χώρο που χρειάζεται και να πάρει προσπάθειες και να πετύχει καλάθια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού.

Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και της ανάδειξης των ικανοτήτων των παικτών μας, μέσα από το σύνολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ