Τα βρίσκει με Σίκμα ο Ολυμπιακός

Τα βρίσκει με Σίκμα ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Λουκ Σίκμα στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε οριστική συμφωνία.

Κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Λουκ Σίκμα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «4» και όπως φαίνεται αναμένεται άμεσα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το σχέδιο του Μπαρτζώκα

Ο Λουκ Σίκμα, πέρυσι έπαιζε κατά μέσο όρο 22:28 λεπτά, προσφέροντας 7.6 πόντους (54%διπ., 29%τριπ.), 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ με συνολική αξιολόγηση 12.5 (PIR). Ο 33χρονος φόργουορντ, είναι ένας παίκτης με εμπειρία από την Euroleague, με υψηλό μπασκετικό IQ και δεδομένου του μέσου όρου των ασίστ, ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου Μπαρτζώκα βοηθώντας στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, που θέλει ο Έλληνας κόουτς να βλέπει από την ομάδα του.

Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ