Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Μπιλλής

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Μπιλλής

Κάτοικος Ρόδου θα παραμείνει ο Σωτήρης Μπιλλής όπως ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου

Γι’ ακόμη μια σεζόν θα φοράει ο Σωτήρης Μπιλλής τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, καθώς οι «θαλασσί» γνωστοποίησαν σήμερα (1/8) την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου φόργουορντ. Μάλιστα, οι νησιώτες χρησιμοποίησαν έναν… ιδιαίτερο τρόπο για να ανακοινώσουν την παραμονή του παίκτη μέσω social media, καθώς τη «συνόδευσαν» με το «My Heart Will Go On», το τραγούδι που ερμήνευσε η Σελίν Ντιόν και το οποίο είναι το θέμα της ταινίας «Τιτανικός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σεζόν θα είναι η τέταρτη διαδοχική για τον Μπιλλή στον Κολοσσό και συνολικά έβδομη στην καριέρα του στη Ρόδο. Και αυτό γιατί ο έμπειρος άσος μετράει τρεις θητείες στους νησιώτες, στους οποίους έχει αγωνιστεί τη σεζόν 2015-16, τη διετία 2017-19, ενώ είναι… μόνιμος κάτοικος Ρόδου από το 2020 μέχρι σήμερα.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Σωτήρη Μπιλλή για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Με τη νέα συμφωνία, ο Σωτήρης θα είναι μέλος της ομάδας μας για 7η συνολική χρονιά, μετά τη σεζόν 2015-2016, τη διετία 2017-2019 και την επιστροφή του το 2020».

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Χατζηνικόλας έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Κολοσσού για την ανανέωση της συνεργασίας του, τονίζοντας: «Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου γι’ αυτό που έγινε στο νησί με τη μεγάλη πυρκαγιά και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Εθελοντές και πυροσβέστες, που πάλευαν 11 μέρες. Η Ρόδος είναι ένας πανέμορφος τόπος και είμαι σίγουρος ότι θα αναγεννηθεί.

Στη συνέχεια, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Κολοσσού H Hotels! Είναι κάτι που ένιωσα ότι ήθελα να γίνει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο νησί τον περασμένο Γενάρη! Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η ομάδα ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν.

Με νέους προπονητές και παίκτες και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να αποκτήσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα την απαιτούμενη χημεία, για να μπορούμε να πούμε στο τέλος ότι πετύχαμε τους στόχους μας!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ