Ολυμπιακός : Μόνο ο Μιλουτίνοφ εκτός

Ολυμπιακός : Μόνο ο Μιλουτίνοφ εκτός

Με μία απώλεια μόνο θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στη Κύμη για την πρώτη αναμέτρηση στους «8» των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Εκμηδενίζονται σιγά σιγά τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Μετά από καιρό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βλέπει τους τραυματίες του να νιώθουν λίγο καλύτερα και να μπαίνουν σε ρυθμούς πλέι οφ.

Τελευταίος που επέστρεψε στις τάξεις των «ερυθρόλευκων»; Ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά και την Τρίτη και ουσιαστικά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Τετάρτης στο ΣΕΦ (19:00). Βέβαια επειδή έχει χάσει προπονήσεις, είναι στο χέρι του τεχνικού τιμ για το αν θα παίξει και πόσο απέναντι στην Κύμη. Κανονικά απέναντι στο συγκρότημα του Καστρίτη θα αγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Προμηθέα την Κυριακή, ήταν εκτός αποστολής εξαιτίας μίας φλεγμονής στο δόντι του.

Πλέον είναι καλά και θα παίξει κανονικά με την Κύμη. Κάτι που δεν θα γίνει από την μεριά του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μόνο ο Σέρβος είναι τραυματίας πια (εκτός βέβαια των Τιλί και Αγραβάνη που είναι off για όλη την υπόλοιπη σεζόν) και προσπαθεί να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αισθάνεται καλύτερα και η λογική λέει πως και αυτός το επόμενο διάστημα θα βγει από τα πιτς και θα μπει και πάλι στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ