Η απίστευτη Α1 «κόντρα» Κάνααν και Πίτερς – Ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων έπειτα ακριβώς 100 (vids)

Η απίστευτη Α1 «κόντρα» Κάνααν και Πίτερς – Ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων έπειτα ακριβώς 100 (vids)

Κάνααν, Πίτερς και «καυτές» σφαίρες. Απίθανη η Α1 επίδοση τους έπειτα από 100 τρίποντα.

Συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο άδειο ΣΕΦ και μάλλον πέρασε στα ψιλά. Κρίμα όμως. Διότι ο Αϊζάια Κάνααν και ο Άλεκ Πίτερς γράφουν τη δική τους ιστορία στο πρωτάθλημα της Α1. Και το κάνουν μόνο με τρίποντα.

Χθες λοιπόν με αντίπαλο την ΑΕΚ και ο Κάνααν (2/3) αλλά και ο Πίτερς (2/6) συνέχισαν το… βιολί τους έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και συμπτωματικά έφτασαν και οι δύο παρέα ακριβώς στα 100 εκτελεσμένα τρίποντα από πέρσι όταν άνοιξαν λογαριασμό στην Α1. Ο Κάαναν τα έφτασε μόλις σε 18 ματς, ο Πίτερς σε 32. Το θέμα όμως δεν είναι ο χρόνος που χρειάστηκαν. Το θέμα είναι η ευστοχία.

Ο Κάνααν έχει ευστοχήσει σε 48, ο Πίτερς σε 45 με τον πρώτο έπειτα από τις δύο αγωνιστικές (Άρης, ΑΕΚ) να μετρά το εξωφρενικό 9/13 και φυσικά να είναι ο πιο εύστοχος σουτέρ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Και ο δεύτερος όμως δεν πάει πίσω σε αυτό το ξεκίνημα: Είναι ο μόνος παίκτης που είχε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές 15+ πόντους χωρίς να κάνει στατιστικό λάθος. Είχε 16 κόντρα στην ΑΕΚ Betsson και 15 στο ματς με τον Άρη Midea μένοντας στο 0 στα λάθη.

Και μιας και πιάσαμε τα στατιστικά έπειτα από το χθεσινό παιχνίδι; Με τους 14 πόντους ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μπήκε στη 40άδα των σκόρερ του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τους 554 και ξεπέρασε τον Ντεμάρκο Τζόνσον που είχε 553 στη σεζόν 2002-03.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ