Παπανικολάου: «Το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι τελείως διαφορετικό – Θα παίξω όπου χρειαστεί»

Παπανικολάου: «Το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι τελείως διαφορετικό – Θα παίξω όπου χρειαστεί»

Στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην κούραση και στα πολλά ματς αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην ΕΡΤ για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο, αλλά και πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πέσει σε αυτή την παγίδα.

Παράλληλα ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην κούραση που έχει προκύψει από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και για το που προτιμά εκείνος να αγωνίζεται.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπανικολάου:

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος κόπωσης από πολύ νωρίς αλλά είμαστε επαγγελματίες αθλητές, αυτό μας αρέσει να κάνουμε. Έχουμε και το τεχνικό τιμ, τους γυμναστές, τους φυσικοθεραπευτές μας να φροντίσουν ώστε να υπάρχει σωστή αποσυμφόρηση σε αυτούς που καταπονήθηκαν παραπάνω και σιγά σιγά να παίξουμε όλοι μαζί. Έχεις ακούσει ποτέ κάποιο παίκτη να λέει πάμε για προπόνηση; Όλοι θέλουμε να παίζουμε αγώνες και αυτό μας αρέσει να κάνουμε».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Δεν βλέπω κάπου σταματημό σε όλο αυτό. Να εμπιστευτούμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και που μας λένε να κάνουμε και να προσπαθήσει ο καθένας μόνος του να προσφέρει παραπάνω ξεκούραση στον οργανισμό του».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ φάνηκε τι σημαίνουν τα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και όποιος νομίζει από εμάς ότι θα είναι κάτι απλό ή σημαίνει κάτι το ότι έχουμε κερδίσει δυο φορές τον Παναθηναϊκό, εκεί θα είναι η μεγάλη παγίδα και έτσι μπορείς να βρεθείς στο καναβάτσο και στην άσχημη πλευρά.

Τα σερί ανήκουν στην ιστορία. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που αν κερδίσεις βάζεις μία διεκδικήτρια του τίτλου μία ήττα από κάτω σου. Δεν μπορείς να είσαι αφελής και να μην είσαι πεινασμένος σε ένα τέτοιο παιχνίδι που θα σου δώσει το πάνω χέρι. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά. Σίγουρα μπορεί να ετοιμάσουν οι προπονητές κάποια τρικ όμως έχουμε δει πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες, από τη μία φάση, από την αποφασιστικότητα, από τις 50-50 μπάλες. Πρέπει να είμαστε το ίδιο πεινασμένοι με τα προηγούμενα».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Όπου χρειαστεί. Αυτά τα πράγματα στο σύγχρονο μπάσκετ έχουν εξαλειφθεί, δεν υπάρχουν θέσεις.” ενώ αστειευόμενος όταν ρωτήθηκε για τη θέση του Μπραζντέικις και αν παίζει στο “2” η το “3”, είπε: “Όταν το δείτε εσείς και το καταλάβετε να το πείτε και σε εμάς. Δεν αποκαλύπτουμε τα χαρτιά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ