Με το ντέρμπι της Πάτρας να ξεχωρίζει συνεχίζεται η Basket League

Με το ντέρμπι της Πάτρας να ξεχωρίζει συνεχίζεται η Basket League

Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Πάτρας, στην έβδομη αγωνιστική της Basket league, ανάμεσα στον γηπεδούχο Προμηθέα και τον Απόλλωνα.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (19/11) η 7η αγωνιστική της Basket League. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Πάτρας, ανάμεσα στον γηπεδούχο Προμηθέα και τον Απόλλωνα.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος». Ο Προμηθέας βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 4-2 και σύνολο 10 βαθμών, ενώ ισοβαθμεί με τον Άρη. Ο Απόλλων βρίσκεται πιο χαμηλά, καθώς έχει πετύχει μόλις μία νίκη και θα πάρει θέση στο τζάμπολ με ρεκόρ 1-5.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια στην Ιταλία για Ολυμπιακό – «Παίκτης-έκπληξη στη λίστα του Μπαρτζώκα»

Στις 17:00 (19/11), ο Κολοσσός θεωρείται φαβορί στη Ρόδο απέναντι στην ουραγό Καρδίτσα. Οι Ροδίτες μετρούν 8 βαθμούς (2-4), την ώρα που οι Θεσσαλοί δεν έχουν… σπάσει ακόμη το ρόδι (0-6).

Ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τη Δευτέρα (20/11, 17:15). Μετά τη «διαβολοβδομάδα» και τους δύο αγώνες με Ζαλγκίρις Κάουνας και Βίρτους Μπολόνια στο Μαρούσι, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το επτά στα επτά στην Basket League, πριν έναν ακόμη εντός έδρας ματς στη Euroleague, αυτό με την ισχυρή Βαλένθια, την Πέμπτη (23/11).

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ προέρχεται από την 3η νίκη της στις πρώτες έξι αγωνιστικές στην Basket League, καθώς επικράτησε 93-74 του Κολοσσού Ρόδου στις 13 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ