ΠΑΟΚ: Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων»

ΠΑΟΚ: Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων»

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με δύο σημαντικές απουσίες στην Αθήνα για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για το επερχόμενο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League απέναντι στην ΑΕΚ Betsson (25/11, 20:15) με δύο σημαντικές απουσίες.

Ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας και ο Μάικλ Γκίλμορ δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με την αποστολή και όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούν να υπολογίζονται από το τεχνικό του «Δικεφάλου» Φώτη Τακιανό.

Διαβάστε επίσης: Ένα γεμάτο ΣΕΦ, μια παλιόφιλη και ένας Παπανικολάου με Super Ενισχυμένη απόδοση!

Ο Μπελιάουσκας ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ο Γκίλμορ είναι άρρωστος, με αποτέλεσμα η αποστολή του« Δικεφάλου του Βορρά» να αποτελείται από:  Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Τζάστιν Άλτον.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 4-3 στη Stoiximan Basket League, ενώ η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 3-4.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΚΑΕ:

«Με σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ Betsson, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (23/11 στις 20:15, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων.

Ο Laurynas Beliauskas (διάστρεμμα) και ο Michael Gilmore (άρρωστος), δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση και αποκλείστηκαν από την αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές… Kendall Smith, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Justin Alston.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ