Καστρίτης: «Κλείνουμε τα αυτιά μας στην αμφισβήτηση»

Καστρίτης: «Κλείνουμε τα αυτιά μας στην αμφισβήτηση»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Αμαρουσίου.

Ο Άρης τα… χρειάστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με το Μαρούσι, όμως πήρε τη νίκη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις σερί ήττες στην Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτες του είχαν ανάγκη τη νίκη και πως κλείνουν τα… αυτιά τους στην αμφισβήτηση, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζόναθαν Σταρκ που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Με έξι σερί ήττες, τα παιδιά είχαν ανάγκη αυτή τη νίκη. Τη θέλανε πάρα πολύ σήμερα, γιατί είναι παιδιά που κάθε μέρα δίνουν το 100%. Δεν είναι εύκολη η πορεία μας καθώς έχουμε να παλέψουμε με πολλά προβλήματα, συν τοις άλλοις είναι ψυχοφθόρο και δύσκολο να χάνεις στο τέλος κλειστά παιχνίδια. Συνεχίζουμε όμως να χτίζουμε. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την εικόνα του γηπέδου και την προσπάθεια που κάνουν. Ο Γιώργος (σ.σ. Λημνιάτης) είναι φίλος και εξαιρετικός προπονητή, θα τα πάνε παραπάνω από περίφημα».

Για την απώλεια της διαφορά στην τελευταία περίοδο: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι (στη διαχείριση της διαφοράς). Συνολικά όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά, έγιναν λάθη λόγω λόγω κούρασης και έλλειψης ενέργειας, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι κάθε εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο καλές ομάδες».

Για τον Σταρκ και το τι μπορεί να δώσει στον Άρη: «Δεν μπορώ να σχολιάσω φιλολογία. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της χρονιάς έχει υπάρξει αμφισβήτηση για πολλά παιδιά. Εμάς δουλειά μας είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σταρκ, είναι καλός δημιουργός, καλός σλάσερ, μπορεί να μας δώσει πράγματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έχω εντοπίσει τι μας λείπει. Είναι ένα παιδί με ευρωπαϊκή εμπειρία»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ