ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκε ο Χάρισον, αλλά είναι στην αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκε ο Χάρισον, αλλά είναι στην αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού

Δίχως τον Άντριου Χάρισον έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό ωστόσο να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

O Φώτης Τακιανός είδε τον Άντριου Χάρισον να μην προπονείται για ακόμη μία, κάνοντας θεραπεία, όμως αποφάσισε να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Πράσινους.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena σήμερα το μεσημέρι.

Βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, από τον κόουτς Φώτη Τακιανό, που και σήμερα δεν είχε στη διάθεσή του τον Andrew Harrison. Ο Αμερικανός γκαρντ που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θεραπεία, θα είναι ωστόσο στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αρχικά στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και στη συνέχεια στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με την Hapoel Jerusalem.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Kendall Smith, Michael Gilmore, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Justin Alston και Laurynas Beliauskas».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ