Τακιανός: «Έχουμε έναν…. μαραθώνιο με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια»

Τακιανός: «Έχουμε έναν…. μαραθώνιο με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τις δύο δύσκολες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ απέναντι σε Παναθηναϊκό και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δώσει δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό για την Basket League και Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League.

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τα δύο αυτά παιχνίδια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους έναν… μαραθώνιο.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Ξεκινά ένας μαραθώνιος για μας με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είναι κι ένα ταξίδι πολυήμερο όμως κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι να προετοιμαστούμε και πνευματικά για να ανταπεξέλθουμε σε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε αρχικά μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, πρωτοπόρο και αήττητο στο πρωτάθλημα, μια ομάδα Ευρωλίγκα, με δεδομένη αξία και δυναμικότητα.

Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Δεν θέλουμε να πάμε παρακάτω και στο παιχνίδι με τη Hapoel, αλλά να πάμε βήμα βήμα. Να δούμε πρώτα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όταν τελειώσουμε από αυτό το παιχνίδι να δούμε τον επόμενο αγώνα που θα κρίνει και την πρώτη θέση στον όμιλό μας στο Basketball Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ