O υιός Τσαγκρώνης τώρα στο προσκήνιο…

O υιός Τσαγκρώνης τώρα στο προσκήνιο…

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για το ελληνικό μπάσκετ, με τον γιο του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ να διατηρεί εργασιακή σχέση με την ΕΣΚΑ ως υπάλληλος γραφείου , παρότι διαμένει στην Πάτρα και διατηρεί δικό του φυσικοθεραπευτήριο.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με ανθρώπους της ομοσπονδίας του Ελληνικού μπάσκετ. Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από την αποκάλυψη για τον γιο του Στέλιου Συμεωνίδη και την επαγγελματική του σχέση με τον πρόεδρο του Προμηθέα Πατρών και σήμερα έγινε γνωστή άλλη μία περίπτωση γιου ανθρώπου που σχετίζεται με την ΕΟΚ αυτήν την φορά.

Συγκεκριμένα και έπειτα το αινιγματικό tweet του Σπύρου Γκόντα, που έγραφε: «Με παίρνει τηλέφωνο φίλος: Σπύρο πες ότι σε Ένωση υπάρχει υπάλληλος που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του (ζει κι εργάζεται σε άλλη πόλη από αυτή της Ένωσης) και πληρώνεται κανονικά. Λέω: δεν γίνεται ρε φίλε. Μου λέει: Ρώτα τον Τσαγκρώνη, αυτός ξέρει. Γενικέ μου, ξέρεις;», σύμφωνα με δημοσίευμά αποκάλυψε την πλήρη ιστορία για τον Τηλέμαχο Τσαγκρώνη, γιο του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ.

Το άρθρο αυτό αποκαλύπτει λοιπόν ότι διατηρεί εργασιακή σχέση με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, παρότι διαμένει στην Πάτρα και μάλιστα διαθέτει προς θέαση το έγγραφο του ΙΚΑ που αποδεικνύει και τις πληρωμές του από το 2011.

Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Γιάννη Αλεξόπουλο, εκείνος αποκάλυψε πως: «Είναι αληθές ότι ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑ. Είναι μια πρόσληψη που έγινε το 2011 κι εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στις Μεικτές Ομάδες. Δεν γνωρίζω αν έχει μόνιμη κατοικά την Πάτρα ή αν έχει φυσικοθεραπευτήριο εκεί. Δεν μπορώ να ελέγχω τους υπαλλήλους».

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης δουλεύει στην ΕΣΚΑ ως υπάλληλος γραφείου ενώ διατηρεί φυσιοθεραπευτήριο από το 2014 στην πόλη της Αχαΐας, η οποία το τελευταίο διάστημα συνδέεται άρρηκτα με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Η απορία που προκύπτει και μέσα από το δημοσίευμα είναι αν έχει σύμβαση υπαλλήλου γραφείου, έχει και την υποχρέωση να βρίσκεται καθημερινά στη δουλειά του για τις υπηρεσίες τις οποίες πληρώνεται, παρότι η μόνιμη κατοικία του είναι στην Πάτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ