Ρόμπερτς: «Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ρόμπερτς: «Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη σημασία του πρώτου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό και επισήμανε ότι δεν υπάρχει φαβορί στη σειρά των τελικών.

Πανέτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός, με τον Μπράιαν Ρόμπερτς να δηλώνει ότι δεν υπάρχει φαβορί στη σειρά των τελικών. Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις που έκανε σε κανάλι χορηγού του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι της σειράς και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν υπάρχει φαβορί στους τελικούς: «Είναι 50%-50%. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτούς τους αγώνες».

Για το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «Είναι η πρώτη μου εμπειρία να παίζω σε τελικό έτσι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό για τα επόμενα».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το πρώτο παιχνίδι: «Στο πόσο θα παλέψει ο καθένας. Θα είναι μία δύσκολη σειρά αγώνων όπως κάθε χρόνο».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι μεγάλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και να νικήσουμε έναν αγώνα εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ