Μπουρούσης: «Αισθάνομαι χαρά και τιμή που το All Star Game θα διεξαχθεί στην πόλη μου» (pic)

Μπουρούσης: «Αισθάνομαι χαρά και τιμή που το All Star Game θα διεξαχθεί στην πόλη μου» (pic)

Διαβάστε το μήνυμα του Γιάννη Μπουρούση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιάννης Μπουρούσης νιώθει ιδιαίτερη τιμή που το φετινό All Star Game θα διεξαχθεί στην πόλη του, Καρδίτσα αυτό το σαββατοκύριακο (16-17/12).

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε μεταξύ άλλων για τη γιορτή του μπάσκετ και την τύχη που αισθάνεται για τη διοργάνωση. Αναλυτικά είπε:

Διαβάστε επίσης: Μάριους Γκριγκόνις: Το καλοκαίρι στην πόρτα της εξόδου, τον χειμώνα ο «παράγοντας Χ» του Παναθηναϊκού (vids)

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή που το 26o All Star Game διεξάγεται στην πόλη μου.

Η Καρδίτσα είναι πανέτοιμη για ένα σπουδαίο εορταστικό διήμερο γεμάτο μπάσκετ, στο οποίο θα συμμετάσχουν, όχι μόνο οι τωρινοί κορυφαίοι αθλητές του πρωταθλήματος ,αλλά και σπουδαίες δόξες του παρελθόντος που ενέπνευσαν γενιές και γενιές να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας άθλημα.

Ο αγώνας των All Time Stars το Σάββατο στις 5 μ.μ. αποτελεί μία εξαιρετική συγκυρία αναβίωσης αθλητικών στιγμών από προσωπικότητες που απογείωσαν το μπάσκετ και θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων καρδιάς όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα αγωνιστούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση-γιορτή.

Με κάποιους υπήρξα συμπαίκτης, με άλλους ήμουν αντίπαλος όμως αισθάνομαι τυχερός που μοιράστηκα μαζί τους τις καλύτερες μπασκετικές μου αναμνήσεις στα παρκέ και οι οποίες με εξέλιξαν ως αθλητή και ως άνθρωπο.

Καλώ το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής να δώσει το παρών, τιμώντας τους All Time Stars και με το χειροκρότημά τους, να ανταποδώσουν για όλα όσα έχουν προσφέρει ως συντελεστές των μεγαλύτερων επιτυχιών του Ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες, σε Εθνικό και Διασυλλογικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, με την προσέλευσή τους στο γήπεδο, ενισχύουν τους πλημμυρόπληκτους συνανθρώπους μας, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στην περιοχή μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bourou29 (@bourou29)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ