Βουγιούκας : «Ο πιο σκληρός θα κερδίσει»

Βουγιούκας : «Ο πιο σκληρός θα κερδίσει»

Ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στις φετινές αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, έχει συμβεί. Αυτό πιστεύει ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV λίγο πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού εκτιμά ότι η σειρά θα είναι δύσκολη και θα κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ. «Οι τελικοί είναι νέα παιχνίδια. Μας περιμένει […]

Ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στις φετινές αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, έχει συμβεί. Αυτό πιστεύει ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV λίγο πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού εκτιμά ότι η σειρά θα είναι δύσκολη και θα κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ.

«Οι τελικοί είναι νέα παιχνίδια. Μας περιμένει δύσκολη σειρά. Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός και θα παλέψει να πάρει το πρώτο ματς. Έχουμε κάνει καλή προπόνηση και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τη νίκη στην έδρα σου. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το break, αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα το εκμεταλλευτούμε στο έπακρον».

Ο διεθνής σέντερ παραδέχθηκε ότι υπάρχει άγχος: «Υπάρχει κάποιο άγχος μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια. Θέλουμε να είναι δημιουργικό το άγχος αυτό την ώρα του αγώνα. Έχουμε φτιάξει ένα πλάνο να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του».

Αλλά τόνισε ότι νικήτρια θα αναδειχθεί… «όποια ομάδα είναι πιο σκληρή. Η ομάδα που θα δείξει στο παρκέ ότι το θέλει περισσότερο θα πάρει τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ