Basket League: Τελευταίος MVP της χρονιάς ο Καλίντ Μουρ

Basket League: Τελευταίος MVP της χρονιάς ο Καλίντ Μουρ

Η εμφάνιση του Καλίντ Μουρ απέναντι στον Άρη ήταν αρκετή για να χαρίσει στον παίκτη του Λαυρίου τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής στην Basket League.

Ο Καλίντ Μουρ του Λαυρίου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής της Basket League, η οποία ήταν και η τελευταία του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου. Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ οδήγησε το Λαύριο σε εντός έδρας νίκη επί του Άρη (91-86 στην παράταση) συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μουρ στην 4η νίκη των «Μεταλλωρύχων» στην Basket League της φετινής σεζόν πέτυχε 20 πόντους με 4/6 βολές, 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, πήρε 12 ριμπάουντ, έκανε μια ασίστ, ένα κόψιμο, 4 φάουλ, 3 κλεψίματα, ενώ κέρδισε και 4 φάουλ σε 38’ και 7’’ συμμετοχής.

H ενημέρωση της Basket League:

«Το Λαύριο Megabolt τελείωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, με εντός έδρας νίκη επί του Άρη Midea στην παράταση.

Κορυφαίος των «Μεταλλωρύχων» ήταν ο Καλίντ Μουρ, ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ που αρχίζει την επαγγελματική καριέρα του από το Λαύριο Megabolt.

Ο Μουρ με 31 βαθμούς στο ranking είχε την καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων της χριστουγεννιάτικης 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Την καλύτερη επίδοση με 36 βαθμούς είχε ο Κρις Κόφεϊ του ηττημένου από τον Παναθηναϊκό AKTOR, Προμηθέα Πάτρας.

Ο Μουρ στην 4η νίκη των «Μεταλλωρύχων» στην Stoiximan Basket League της φετινής σεζόν πέτυχε 20 πόντους με 4/6 βολές, 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, πήρε 12 ριμπάουντ, έκανε μια ασίστ, ένα κόψιμο, 4 φάουλ, 3 κλεψίματα, ενώ κέρδισε και 4 φάουλ σε 38’ και 7’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ