Άρης: Χωρίς Σανόγκο και άλλους 4 κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Σανόγκο και άλλους 4 κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες ετοιμάζεται να αγωνιστεί ο Άρης στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ο Άρης προετοιμάζεται για ένα δύσκολο μας απέναντι στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 12η αγωνιστική της Basket League (31/12, 15:00), το οποίο θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί αφού εκτός έμεινε και ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100% και κόπηκε από την εξάδα των ξένων. Σε αυτή θα βρίσκονται οι Τζόναθαν Σταρκ, Ρομπέρτο Γκάλινατ, Ρόνι Χάρελ, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Σίλβιο Ντε Σόουζα και Κρις Μπάνκστον.

Διαβάστε επίσης: Φτιάχνει νέο προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης – Αγόρασε 150 στρέμματα

Επίσης, για την αυριανή αναμέτρηση δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Κατσίβελης, Φίλλιος και Καλόγηρος οι οποίοι δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των κιτρίνων και θα είναι έτοιμοι στο πρώτο δεκαήμερο του νέου χρόνου. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Σλαφτσάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και υψηλό πυρετό.

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, μένοντας προσηλωμένοι κυρίως στον αμυντικό τομέα, να περιορίσουμε τη δημιουργικότητά του Ολυμπιακού και να μείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης πρέπει να ελέγξουμε όσο είναι δυνατόν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να έχουμε σωστές αποφάσεις και καλή συνεργασία στην επίθεση, τομέας στον οποίο δείχνουμε βελτίωση το τελευταίο διάστημα», ανέφερε ο Χρήστος Χασανίδης, εκ των συνεργατών του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ