ΠΑΟΚ: Προπόνηση και… βασιλόπιτα πριν το Μαρούσι

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και… βασιλόπιτα πριν το Μαρούσι

Γιορτινό ήταν το κλίμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μια προπόνηση, από την οποία απείχαν οι Άλστον και Σμιθ, και ανάλυση βίντεο.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με τον γυμναστή και τον λογιστή της ομάδας να κερδίζουν το φλουρί.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα που έχει στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμά της, το παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο (6/1 στις 14:45).

Με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco.

Στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας επέστρεψαν οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Αριστοτέλης Σωτηρίου.

Εκτός προπονήσεων είναι οι Justin Alston (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μετά τη θλάση μακρού προσαγωγού που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Tofas) και Kendall Smith.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής (5/1) με την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας μας. Ο γυμναστής της ομάδας μας Παναγιώτης Βασιλείου και ο λογιστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Χρήστος Δάνης, ήταν οι τυχεροί στους οποίους έπεσε το φλουρί».

vasiliou

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ