Ουίλτζερ : «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ξανά στο ΟΑΚΑ»

Ουίλτζερ : «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ξανά στο ΟΑΚΑ»

Το10.gr μίλησε με τον Καναδό φόργουορντ του Ολυμπιακού για το χαμένο ματς από τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να τονίζει το πώς θα μπορέσει η ομάδα του να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Και αυτός και οι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν στην μέρα τους, με τον Ολυμπιακό να χάνει κατά κράτος από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και η σειρά των τελικών να οδηγείται στο 1-1. Ο λόγος για τον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος αγωνίστηκε για δέκα λεπτά,  χωρίς όμως να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω για τους Πειραιώτες και να μένει στους τρεις πόντους.

Με το τέλος της αναμέτρησης και με φανερή την απογοήτευση στο πρόσωπο του, ο Καναδός φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με το τι δεν πήγε καλά για την ομάδα του.

Αρχικά λοιπόν σε ερώτηση αναφορικά με το δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό,  ο Ουίλτζερ είπε: «Χάσαμε το παιχνίδι. Ωστόσο, πιστεύω πως το πλάνο μας είναι πολύ καλό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα. Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα της σειράς. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ήμασταν πολύ καλοί και πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση και στον αγώνα της Κυριακής».

Μάλιστα σχολίασε αναφορικά με το τι έκανε καλύτερα ο αντίπαλος τους στο ΣΕΦ αντί του ΟΑΚΑ πως «ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα και αστοχήσαμε σε κάποια σουτ. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα»  για να συνεχίσει σχετικά με την επόμενη αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την προσεχή Πέμπτη πως: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Για να συμβεί αυτό πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τους αναγκάσουμε να πάρουν δύσκολα σουτ. Σε κάποια θα είναι εύστοχοι, αλλά θα συνολικά, αν παίξουμε καλή άμυνα, κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγκάλιασε την προσπάθεια των παικτών  του Γιάννη Σφαιρόπουλου,  όμως η ομάδα τους δεν κατάφερε να τους αποζημιώσει με μια καλή εμφάνιση και το ροζ φύλλο αγώνα.  Ο Ουίλτζερ αναφέρθηκε σε αυτούς τονίζοντας πως: «η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Οι οπαδοί είναι πολύ καλοί. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους. Μας βοηθούν για να συνεχίσουμε να παίζουμε με ενέργεια» και πρόσθεσε σχετικά με το αν η ομάδα του έχει πέσει ψυχολογικά μετά από αυτήν την ήττα πως «Δεν το πιστεύω αυτό. Θα παίξουμε καλά και δυνατά στο τρίτο παιχνίδι».

Για πολλούς το ματς κρίθηκε και στην απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου στη φάση με τον Παπαπέτρου και τον Σίνγκλετον και το φάουλ που δόθηκε στον Αμερικανό από τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Ουίλτζερ πάντως σχολίασε και για αυτό ότι «ήταν μία δύσκολη απόφαση. Δεν ήταν με το μέρος μας και είναι απογοητευτικό, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς».

Η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει σχετικά με το πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και τι πρέπει να κάνει για να φύγει ξανά με τη νίκη από εκεί.

Ο Καναδός φόργουορντ υποστήριξε λοιπόν ότι: «είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά στον πρώτο τελικό ήμασταν πολύ καλοί. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και καλή άμυνα. Έχουμε αυτοπεποίθηση.  Είναι δύσκολο να παίζεις εκεί, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ