Τολιόπουλος: «Να μην τα παρατάμε ποτέ, η Μπουργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Τολιόπουλος: «Να μην τα παρατάμε ποτέ, η Μπουργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο MVP της 15ης αγωνιστικής της Basket League, μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά και στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Μπουργκ για το Eurocup

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ (91-93) με τον Έλληνα γκαρντ να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής στην Basket League.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Web Radio της ΕΟΚ και μίλησε τόσο για τη φετινή καλή πορεία των κίτρινων, όσο και για την ατομική του επίδοση κατά τη διάρκεια της χρονιάς ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επερχόμενο αγώνα του Eurocup με αντίπαλο τη Μπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Δεν προπονήθηκε ο Γκαστόν Ερνάντες με την Σαν Λορέντζο – Μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Αυτή η νίκη εννοείται πως ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Και η νίκη επί της Μπούντουσνοστ ανέβασε το ηθικό μας και πήγαμε ακόμα πιο έτοιμοι στην ΑΕΚ. Ήταν μια νίκη που ήρθε πάρα πολύ δύσκολα, γιατί έλειπαν πάρα πολλά παιδιά και έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση. Η ομάδα μας είναι αρκετά καλή φέτος, έχει πολύ έμπειρους παίκτες, έχει παιδιά που δίνουν το 100% τους και μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα».

Για το μεγάλο τρίποντο που πέτυχε: «Δεν είναι εύκολο ένα τέτοιο σουτ. Αυτό που σκέφτομαι στις τελευταίες φάσεις ενός αγώνα, όποιος και να ‘ναι ο αγώνας, είναι ότι πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση. Έχω εμπιστοσύνη στο σουτ και την πάσα μου και απ’ τη στιγμή που έκανα την επίθεση και έμεινα τελείως μόνος, ήξερα ότι ήταν η σωστή απόφαση και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Πίστευα στις ικανότητές μου ότι θα το βάλω».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του αυτήν τη στιγμή: «Είναι πολύ λογικό αυτήν την περίοδο να είχαμε μια «κοιλιά» από θέμα ενέργειας και φυσικής κατάστασης, γιατί βγαίνει η κούραση απ’ την Ευρώπη. Είμαστε πάρα πολύ καλοί στο να μη σκεφτόμαστε πολύ, κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά μέσα απ’ τη δουλειά μας και το να προχωράμε συνέχεια και να κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι, καταφέραμε και το αντιστρέψαμε αυτό».

Για το μότο της ομάδας: «Το μότο μας είναι να μην τα παρατάμε ποτέ, να παίζουμε στο 100% μέχρι να λήξει το παιχνίδι. Αυτό το έχει περάσει ο κόουτς σε όλους τους παίκτες και κανείς πραγματικά δε χαλαρώνει μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το αυριανό (24/01) παιχνίδι με τη Μπουργκ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ ποιοτική, είναι 1η στον όμιλο του EuroCup και 2η στη Γαλλία, μαζί με τη Βιλερμπάν. Θα κοιτάξουμε εμάς πρώτα απ’ όλα, να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα, να τους βγάλουμε απ’ τα επίπεδα άνεσής τους, να τους πιέσουμε πάρα πολύ και μαζί με τον κόσμο μας να καταφέρουμε να πάρουμε μια τεράστια νίκη».

Για το format της Basket League: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, όλες οι ομάδες, εκτός των δύο μεγάλων, είμαστε σε ένα επίπεδο που μπορεί να κερδίσει ο καθένας οπουδήποτε. Είναι πάρα πολύ καλό για το προϊόν αυτό. Πιστεύω ότι και ο 3ος γύρος θα φέρει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τηλεθέαση στον κόσμο που σίγουρα το έχει ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ