Ζούρος: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε γήπεδο»

Ζούρος: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε γήπεδο»

Ο Ηλίας Ζούρος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ Betsson, με την Ένωση να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα

Ο Ζοάν Πλάθα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ Betsson, με τον Ηλία Ζούρο να είναι ο διάδοχος του Ισπανού προπονητή στην Ένωση.

Ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε επίσημα από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι προετοιμάζονται για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση (27/1,17:15) κόντρα στην Καρδίτσα. Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ηλία Ζούρο να μιλάει στο επίσημα κανάλι της ομάδας και να τονίζει ότι οι κιτρινόμαυροι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να παίζει πάντα για την νίκη.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνησε ο Κλοπ: «Δεν θα δουλέψω σε άλλη αγγλική ομάδα κι ας μην έχω να φάω» (vid)

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου:

«Αντίπαλός μας είναι μία ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλή ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες νίκες. Εμείς, όμως, είμαστε μία μεγάλη ομάδα, η οποία πρέπει να κερδίζει σε κάθε γήπεδο.

Απόλυτος στόχος να μπούμε συγκεντρωμένοι, και να κατακτήσουμε τη νίκη, ώστε να κερδίσουμε χρόνο, και να μπορέσουμε στην πορεία να ενσωματώσουμε κάποια καινούρια κομμάτια στο παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ