Τακιανός: «Ο Ολυμπιακός έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του»

Τακιανός: «Ο Ολυμπιακός έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την αναμέτρηση τού ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, και ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ποιότητα και βάθος, παρά τους τραυματισμούς, ενώ στάθηκε και στη συμμετοχή τού Μαρκίς Τάουνς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο θέλουμε να δείξουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα και την βελτίωση μας, κάτι που θέσαμε ως στόχο μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, να εντάξουμε τον Τάουνς, ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που έχουμε.

Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά αυτό δεν μειώνει σε κάτι τη δυναμικότητα του αντιπάλου, γιατί έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στο ματσάρισμα της ταχύτητας του Ολυμπιακού. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και μέσα από την αμυντική μας τακτική να περιορίσουμε την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας που θέλει να επιβάλει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ