Basket League: Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Basket League: Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση του Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, ξεκινά η 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League - Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

Η Stoiximan Basket League έφτασε στην 16η αγωνιστική της με τέσσερα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμά της. Φυσικά, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή του  Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (27/1, 20:15), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Basket League. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από ήττα και στη Euroleague, και συγκεκριμένα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, μετρώντας πολλές απουσίες με πιο επιδραστικές αυτές των δύο σέντερ της, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τον αλλάζουν τα νέα αστέρια!

Εκτός δωδεκάδας κόντρα στους Μαδριλένους έμεινε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και δεν έφταναν τόσοι τραυματισμοί, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και να μην επιστρέφει στο παρκέ στο β΄ μέρος. Η ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ήταν η πρώτη στην οποία υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου από τις 10 Απριλίου 2019 και ενώ από τότε μετρούσε 30 συνεχόμενες νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος (68,26) δέχονται στα παιχνίδια τους στο ΣΕΦ 67,71 πόντους. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-8. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση του επί του Λαυρίου στην παράταση, βάζοντας τέλος στο σερί των τριών ηττών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ με τον Ηλία Ζούρο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Ένωσης», δοκιμάζεται στην έδρα της Καρδίτσας, το Λαύριο φιλοξενεί τον Προμηθέα Πάτρας και το Μαρούσι έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα του Περιστερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Καρδίτσα – ΑΕΚ Betsson (17:15, ΕΡΤ3)
  • Λαύριο – Προμηθέας (18:00, ERT SPORTS 1)
  • Περιστέρι bwin – Μαρούσι (19:00, ERT SPORTS 2)
  • Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:15, ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ