Θέλει να αλλάξει έδρα ο Κολοσσός

Θέλει να αλλάξει έδρα ο Κολοσσός

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, είχαν στελέχη της ΚΑΕ Κολοσσό και του έθεσαν το θέμα αλλαγής έδρας της ομάδας. Ο Κολοσσός χρησιμοποιεί ως έδρα, όπως είναι γνωστό, το Βενετόκλειο, που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Ρόδου, και σκέφτεται να μετακομίσει στο κλειστό της Καλλιθέας, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα και είναι μεγαλύτερης […]

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, είχαν στελέχη της ΚΑΕ Κολοσσό και του έθεσαν το θέμα αλλαγής έδρας της ομάδας. Ο Κολοσσός χρησιμοποιεί ως έδρα, όπως είναι γνωστό, το Βενετόκλειο, που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Ρόδου, και σκέφτεται να μετακομίσει στο κλειστό της Καλλιθέας, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα και είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Είναι αναγκαίο ωστόσο να γίνουν κάποιες μετατροπές προκειμένου οι προδιαγραφές του να είναι σύμφωνες με αυτές του ΕΣΑΚΕ, γι’ αυτό τα στελέχη του Κολοσσού συναντήθηκαν με τον δήμαρχο.

Μετά τη συνάντηση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε κλίμα αλληλοεκτίμησης και αισιοδοξίας συναντήθηκαν χθες 13/6 , ο αντιπρόδερος της ΚΑΕ κ. Μιχαήλ Μελής και ο Γεν. Διευθυντής κ. Γιώργος Γκοτζογιάννης με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της Καλλιθέας για να αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλες τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες που απαιτούνται από τον αθλητικό νόμο και τον κανονισμό του Πρωταθλήματος που πρέπει να γίνουν στο Κλειστό, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου.

Η διάθεση του κ. Χατζηδιάκου ήταν κάτι παραπάνω από θετική στο να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα και να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ