Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που έχουμε σαν ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που έχουμε σαν ομάδα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Προμηθέα επί του Κολοσσού, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει κληθεί να δώσει η ομάδα του.

Ο Προμηθέας Πάτρας τα… χρειάστηκε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, όμως κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στην παράταση και να εξασφαλίσει την τετράδα στο πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν τον χαρακτήρα τους και το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένοι, ενώ στάθηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια που η ομάδα του έχει κληθεί να δώσει.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Όταν μια ομάδα σαν την δική μας παίζει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με πολύ μεγάλη απαίτηση είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αυξομειώσεις στην απόδοση μας. Αλλά για εμάς αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί κλειδώσαμε την 4η θέση στην κανονική περίοδο, μια θέση που ήταν ζητούμενο για εμάς. Ο Κολοσσός ήταν πολύ ανταγωνιστικός, έπαιξε πολύ έξυπνα, ήταν αρκετά εύστοχος, αλλά δείξαμε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που έχουμε σαν ομάδα, επιστρέψαμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μετράει στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Για το αν είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν νομίζω ότι είχαμε το μυαλό μας εκεί, απλώς όταν παίζεις Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έχεις καταναλώσει πολύ ενέργεια, δεν έχουμε την πολύ μεγάλη εμπειρία σαν ρόστερ και σαν ομάδα να διαχειριστούμε τόσα δύσκολα παιχνίδια και προφανώς παίζει και η αντίπαλη ομάδα. Ωστόσο επαναλαμβάνω πως η αντίδραση που δείχνει η ομάδα στις δύσκολες στιγμές είναι μνημειώδης και δείχνει και τον χαρακτήρα που έχει μπολιαστεί στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ