Σπανούλης: «Έχουμε κάνει μια εκπληκτική πορεία πιστεύω το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος»

Σπανούλης: «Έχουμε κάνει μια εκπληκτική πορεία πιστεύω το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Περιστερίου, αλλά και με τη συνολική πορεία της ομάδας του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του Βασίλης Σπανούλης.

Το Περιστέρι ήταν ασταμάτητο κόντρα στον Άρη και πήρε μια άνετη νίκη, καταφέρνοντας έτσι να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στους δύο πρώτους γύρους της Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά το ματς και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο για την εικόνα της ομάδας του απόψε, αλλά και γενικά για την παρουσία της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Θέλουμε μια ακόμα αγωνιστική και θα έχουμε φτάσει τις περσινές νίκες. Έχουμε κάνει μια εκπληκτική πορεία πιστεύω το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος αυτό και όλοι όσοι βλέπουν μπάσκετ.

Παράλληλα μαζί με τις νίκες έχουμε παίξει εξαιρετικό μπάσκετ και πολλές φορές τρυπάμε και το ταβάνι με το πόσο καλά παίζουμε και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο στο BCL, στον πιο δύσκολο που ίσως έχει υπάρξει στο Τοp-16, έχουμε τουλάχιστον 3-4 φορές μικρότερο μπάτζετ από αυτές τις ομάδες, ωστόσο τις κοιτάμε στα ίσια. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην διοργάνωση, και αν θέλει ο θεός θα προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ