Δεν βρέθηκε λύση με την αποχή στην ΑΕΚ – Τέλος ο Τίλμαν που επέστρεψε στις ΗΠΑ

Δεν βρέθηκε λύση με την αποχή στην ΑΕΚ – Τέλος ο Τίλμαν που επέστρεψε στις ΗΠΑ

Συνεχίζεται η αποχή των παικτών στην ΑΕΚ μετά τη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο που δεν φαίνεται να τους έπεισε.

Μπάχαλο επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα καθώς παίκτες και προσωπικό είναι απλήρωτοι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αθλητές της Ένωσης να απέχουν από τις ομαδικές προπονήσεις και κάπως έτσι δικαιολογείται η τραγική εμφάνιση και η ήττα με κάτω τα χέρια από τον υποβιβασμένο Απόλλωνα στην Πάτρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/4) ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στα Λιόσια και μίλησε με τους παίκτες οι οποίοι του ζήτησαν να τους καταβάλει ένα μέρος των οφειλωμένων για να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεσμεύτηκε μεν πως θα το κάνει, ωστόσο μέχρι αυτό να συμβεί η αποχή θα συνεχιστεί.

Διαβάστε επίσης: Η υπόσχεση που έδωσε ο Φορτούνης στον Σπύρο, η καλύτερη εκδοχή και το σοκαριστικό 13/28 γκολ

Στο μεταξύ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Τζάστιν Τίλμαν που αναχώρησε για τις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός ήταν εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο λόγω τραυματισμού και πιθανότατα δεν θα προλάβαινε να παίξει σε άλλο ματς τη φετινή σεζόν. Με την κατάσταση που υπάρχει στην ΑΕΚ, έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να παραμένει στην Ελλάδα κι έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του ολοκληρώνοντας πρόωρα και άδοξα τη θητεία του με τα κιτρινόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ