Η ΔΕΑΒ τιμώρησε ξανά την ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για ένα μπουκάλι

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε ξανά την ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για ένα μπουκάλι

Για ένα μπουκάλι που πέταξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην Πάτρα, η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ.

Η ΑΕΚ διανύει τη χειρότερη σεζόν της επί Μάκη Αγγελόπουλου, αποτελεί είδηση κάθε της νίκη ενώ τα μπαν από την FIBA δεν λένε να σταματήσουν. Παρότι πριν από λίγες μέρες είχαν διακανονιστεί και μηδένισαν, έχουν φτάσει πλέον τα πέντε σύμφωνα με την ενημέρωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, έρχονται και οι… καμπάνες από τη ΔΕΑΒ. Όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για ένα μπουκάλι που έπεσε από τους οπαδούς της προς τις αστυνομικές δυνάμεις στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Μπερτομέου βάζει «φωτιά» στην Euroleague

Η τιμωρία θα ήταν κανονικά μία αγωνιστική, ωστόσο επειδή η ΑΕΚ είναι υπότροπη, η ποινή διπλασιάστηκε. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δικέφαλος τιμωρείται από τη ΔΕΑΒ με τον νέο νόμο θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το… κερασάκι στην τούρτα μίας κάκιστης από όλες τις απόψεις σεζόν για την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ