Ολυμπιακός: Στρέλνιεκς in, Τιλί και ΜακΛιν out

Ολυμπιακός: Στρέλνιεκς in, Τιλί και ΜακΛιν out

Ο Λετονός γκαρντ αναμένεται να μείνει στην ομάδα των Πειραιωτών και να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία του, ενώ ο Γάλλος φόργουορντ «πληρώνει» τους τραυματισμούς του και αποχωρεί. Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα ο ΜακΛίν.

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του, έχει ζητήσει την παραμονή και των τριών Ελλήνων που μένουν ελεύθεροι και έχει αποφάσισε και για τους ξένους που έχουν οψιόν.

Από ότι φαίνεται λοιπόν μόλις δύο θα είναι οι ξένοι που θα παραμείνουν στο λιμάνι. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει κλειστό συμβόλαιο αλλά είναι και στα υπόψιν των Σαν Αντόνιο Σπερς, και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ είναι από τους παίκτες που θέλει ο Μπλατ στη νέα εποχή του Ολυμπιακού. Ήταν θετικός την χρόνια που πέρασε και περιμένουν ακόμα περισσότερα από τον ίδιο τη σεζόν 2018-19. Για αυτό στον Ολυμπιακό είναι πρόθυμοι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, ενεργοποιώντας την οψιόν του.

Από την άλλη την έξοδο θα δει ο Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ θα είναι ο επόμενος που θα φύγει, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν χρήση του opt out του και θα χωρίσουν τους δρόμους τους μαζί του.

Επίσης ο Ολυμπιακός έκανε χρήση του opt out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Τζαμέλ ΜακΛίν όπως έκανε γνωστό ο μάνατζερ του παίκτη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Λίγο αργότερα μάλιστα ήρθε κι επίσημη ανακοίνωση από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η οποία ενημέρωσε πως ο 30χρονος αποτελεί παρελθόν.

Ο ΜακΛιν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι για 1+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό ο οποίος είχε το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει έως τις 30 Ιουνίου, κάτι που έκανε πράξη με αποτέλεσμα ο 30χρονος σέντερ να αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν πως στην αγορά λοιπόν ο Ολυμπιακός θα βγει για τον αντικαταστάτη του αλλά και για δύο γκαρντ στην περιφέρεια, για να θωρακιστεί ακόμα περισσότερο εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

 

και το tweet του ατζέντη του Αμερικανού σέντερ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ