Άρχισε το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού

Άρχισε το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού

Το 10.gr ήταν «παρών» στην επίσημη πρώτη των Ερυθρόλευκων και σας παρουσιάζει όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τρίτης.

Χαμόγελα και εικόνες νέου αέρα στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τρίτης (21/08), με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη προπόνηση της σεζόν 2018-19, στην παρθενική σεζόν του Ντέιβιντ Μπλατ στο τιμόνι του.

Πρώτος στο Φάληρο κατέφθασε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ ακολούθησε το σταφ της ομάδας και οι υπόλοιποι αθλητές των Ερυθρόλευκων. Στο παρκέ για τα πρώτα χαλαρά σουτάκια τους μπήκαν οι νεαροί των Πειραιωτών, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Νίκος Αρσενόπουλος, με τον πρώτο μάλιστα να έχει βελτιώσει πολύ τη μηχανική του στο σουτ και να φαίνεται ακόμα καλύτερος σε αυτό το κομμάτι.

Ήδη τα πρώτα παρεάκια έχουν σχηματιστεί με τους Λετονούς, Στρέλνιεκς και Τίμα, να είναι αχώριστοι, ενώ οι μικροί της ομάδας πηγαίνουν μαζί παντού. Στη μέση του γηπέδου ο Σπανούλης συνομιλούσε για ώρα με τον Γκος, που δείχνει να τον έχει πάρει υπό την επίβλεψή του, ενώ λίγο πιο εκτός νερών του φαινόταν ο ΛεΝτέι, για τον οποίο πάντως μιλούν με τα καλύτερα λόγια στον Πειραιά.  Το ίδιο πειραχτήρι ο Κώστας Παπανικολάου, σε ρόλο δασκάλου ο Μιχάλης Καλαβρός που ήταν κοντά στον Βεζένκοβ, εξηγώντας του διαρκώς πράγματα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ από την μεριά του ήταν φιλικός με όλους. Χαιρέτησε άπαντες, με το χαμόγελο στα χείλη και τόνισε ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στους τίτλους. Από την μεριά του ο Σπανούλης στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα που πρέπει να υπάρχει στους Ερυθρόλευκους, ενώ από την μεριά του ο Πρίντεζης τόνισε ότι και ο προπονητής του, δηλαδή να έρθει η κορυφή για τον Ολυμπιακό.

Ο Γκος παρότι νέος στην ομάδα, έδειξε ότι περιμένει πως και πως τη σεζόν και τη συνύπαρξή του με τον Σπανούλη, την ώρα που οι συμπαίκτες τους συνέχιζαν τα σουτάκια τους μέχρι το πρώτο επίσημο ζντο της σεζόν για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ