Αποχώρησε ο Σκουρτόπουλος, από το μηδέν ο Πανιώνιος

Αποχώρησε ο Σκουρτόπουλος, από το μηδέν ο Πανιώνιος

Μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε ότι αποχωρεί και ο Πανιώνιος αναζητά πλέον και προπονητή, εκτός από παίκτες. Φαβορί ο Τακιανός.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ανέλαβε τις τύχες της ΚΑΕ Πανιώνιος και πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανες γνωστό πως αποχωρεί από την ομάδα. Δεν περίμενε καν να υπάρξει κάποια συνάντηση με τον νέο μεγαλομέτοχο, πράγμα μάλλον φυσιολογικό, από τη στιγμή που ο ίδιος είχε συμφωνήσει και αρχίσει να φτιάχνει την ομάδα με τον Σταύρο Αλευρογιάννη.

Στη σχετική δήλωσή του ο Σκουρτόπουλος εξηγεί γιατί φεύγει και ταυτόχρονα υπενθυμίζει με τακτ στον Σταύρο Αλευρογιάννη ότι πρέπει να αποζημιωθεί:

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποία είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».

Στο προσκήνιο ο Τακιανός

Μετά την αλλαγή της διοικητικής σκυτάλης ο Πανιώνιος προχωρά σε πλήρη επανασχεδιασμό του αγωνιστικού πλάνου, κάτι άλλωστε που είχε αναφερθεί από την πρώτη στιγμή. Μετά την αποχώρηση του Θανάση Σκουρτόπουλου αναζητείται και προπονητής, που, όπως φαίνεται, θα είναι ο Φώτης Τακιανός, με τον οποίον ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είχε συνεργαστεί και στα Τρίκαλα πέρυσι. Ο Τακιανός πάντως είχε συμφωνήσει στις αρχές του μήνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, οπότε μένει να φανεί το κατά πόσο είναι εφικτό να αναιρέσει αυτή τη συμφωνία.

Κατά τα λοιπά, η νέα διοίκηση της ΚΑΕ θα προσπαθήσει να τρέξει τον σχεδιασμό, αφού χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πλέον, ενώ στην τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε, παραθέτει κι ένα σύντομο βιογραφικό του νέου ιδιοκτήτη της, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου.

«Την πρώτη συνάντηση είχε σήμερα (28/8) ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, με το διοικητικό προσωπικό της ΚΑΕ Πανιώνιος αρχίζοντας τον πλήρη αγωνιστικό επανασχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ. Εξαιτίας των αυτονόητων ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν για την έναρξη της προετοιμασίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος έθεσε ως πρώτο μέλημα του, την άμεση σύναψη συμφωνιών με το προπονητικό επιτελείο, τους Έλληνες και ξένους παίκτες.

Παράλληλα, ο νέος επενδυτής της ΚΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε την κατανόησή του για την αγωνία που ενδεχομένως να υπάρχει στους φιλάθλους του Πανιωνίου για το μέλλον της ομάδας, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεσμεύεται ότι μετά την υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μαζί με τους συνεργάτες του, σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προγραμματισθεί εν ευθέτω χρόνω.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα, το 1983 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής-Αναλογιστικών και Χρηματοοικονομικών μαθηματικών.

Είναι ιδιοκτήτης εταιρίας Logistics, με έδρα την Ταϊβάν και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος εξωτερικού.

Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, αποπειράθηκε να ασχοληθεί επενδυτικά στην διοίκηση της ΚΑΕ Τρίκαλα, χωρίς να τελεσφορήσει η κατ’ αρχήν συμφωνία που είχε με τους πρώην ιδιοκτήτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ