Μανωλόπουλος: «Να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι»

Μανωλόπουλος: «Να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη σχολίασε προπονητής της Ήφαιστου Λήμνου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του αλλά και από την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ένα παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρναμε θα χάναμε πάρα πολλά. Συγχαρητήρια στην Κύμη η οποία ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική, ήρθε για να κερδίσει και πάλεψε πολύ συγκεντρωμένη. Ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ δυνατά σε σχέση με εμάς. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Θέλαμε να διατηρήσαμε το αήττητο στην έδρα μας όπου ακόμα μία φορά είχαμε sold out και στόχος μας είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς το γήπεδό μας να είναι πάντα κατάμεστο. Αγωνιστικά, δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν λίγο αγχωμένοι, η Κύμη έπαιξε πιο δυνατά από εμάς. Εμείς ήμασταν διστακτικοί, σιγά-σιγά ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο μέρος ο τρόπος που μπήκαμε ήταν αυτός που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε καλά, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, κάτι το οποίο δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Από κει και πέρα, τα τελευταία τρία λεπτά πρέπει να μας γίνουν μεγάλο μάθημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι τελειώνει στα 40 λεπτά και όχι νωρίτερα. Η Κύμη αρνήθηκε να χάσει, προσπάθησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κερδίσει και της αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Εμείς κάποια στιγμή χαλαρώσαμε και νομίζαμε ότι θα τελειώσει εύκολα το παιχνίδι. Στους αγώνες που παίζουμε κυρίως εντός έδρας όπου έχουμε νικήσει, «κλειδί» είναι ότι κάθε φορά κάποιος παίκτης που δεν έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια, έρχεται από τον πάγκο και μας δίνει πάρα πολλές λύσεις. Στο παρελθόν έχει γίνει με τον Διαμαντάκο απέναντι στον Κολοσσό, με τον Χαριτόπουλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τον Γόντικα με τον Προμηθέα και σήμερα είχαμε τον Σταμάτη. Έχει γίνει με τον Μούρτο. Κάθε φορά ένας παίκτης μας δίνει παραπάνω λύσεις για να παίρνουμε τις νίκες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον γυμναστή μας τον Γιάννη Μεριχωβίτη, τον φυσικοθεραπευτή μας Ριχάρδο Καμπόσο, τους γιατρούς μας, γιατί περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, είχαμε πολλά προβλήματα υγείας και μας βοήθησαν πάρα πολύ, ώστε να παίξουμε αυτό το ματς με την Κύμη.

Για τις ημέρες που έρχονται θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία κι ελπίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ